Home > Routebeschrijving gemeentehuis

Routebeschrijving gemeentehuis

Met de auto

Vanaf de A4 (Delft - Den Haag)

U neemt de afslag Schipluiden/Den Hoorn, vervolgens richting Schipluiden. Bij de afslag "Schipluiden" linksaf naar de Dorpsstraat het dorp in. Na ongeveer 100 meter  linksaf over de brug de Tiendweg op. Na ongeveer 100 meter rechtsaf de Anna van Raesfeltstraat op. U kunt parkeren aan de linkerkant, het gemeentehuis ligt aan uw rechterzijde.

Vanaf de A20 (Rotterdam - Hoek van Holland)

U neemt de afslag Maasland. In Maasland volgt u de borden richting Schipluiden (provinciale weg N468). Bij de tweede afslag "Schipluiden" rechtsaf naar de Dorpsstraat het dorp in. Na ongeveer 100 meter linksaf over de brug de Tiendweg op. Na ongeveer 100 meter rechtsaf de Anna van Raesfeltstraat op. U kunt parkeren aan de linkerkant, het gemeentehuis ligt aan uw rechterzijde.

Met de bus

Bushalte “gemeentehuis”

Uitstappen in Schipluiden (Rijksstraatweg), volg de Rijksstraatweg ca. 10 meter richting Den Hoorn. Sla rechtsaf de Dorpsstraat in. Sla na ca. 50 meter linksaf de Tiendweg in en steek de brug over naar de overkant van het water. U loopt nu langs het gemeentehuis. Na ca. 25 meter rechtsaf. Na ca. 20 meter ligt de ingang van het gemeentehuis aan uw rechterzijde.

Alternatieve busverbinding

Aan de Zuidhoornseweg in Den Hoorn (halte Schoolstraat) stoppen ook de bussen 32 en 37. Deze hebben een hogere frequentie dan de bus 33 naar Schipluiden. Loopafstand naar het gemeentehuis is 2 kilometer (25 minuten). Looproute: bij uitstappen naar rechts lopen richting water. Daarna links af en het water blijven volgen tot aan het gemeentehuis.

Via www.9292ov.nl kunt u een reisadvies opvragen.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens