Home > Vacatures

Vacatures

Welkom

Wij zijn een gemeente met ongeveer 160 medewerkers. Bij ons zijn de lijntjes kort en is de sfeer informeel. Er wordt elke dag hard gewerkt om te zorgen dat de bijzondere kwaliteit van onze gemeente blijft bestaan. Het ontwikkelen van de organisatie en medewerkers is bij ons een continu proces. Belangrijk is dat je jouw werk met plezier doet. Dat betekent dat er een goede balans moet zijn tussen economische inrichtingsprincipes en menselijke waarden. EfficiĆ«nt en effectief, met voldoening, verantwoorde belasting en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is werken bij gemeente Midden-Delfland.

Neem jij initiatief, toon jij lef en ben jij toekomstgericht?

We zien graag dat medewerkers betrokken en innovatief zijn. Een hoge kwaliteit van dienstverlening kun je het beste bereiken met medewerkers die willen blijven doorleren en initiatief nemen. Lef hebben en positief kritisch durven te zijn, om initiatieven van inwoners of ondernemers te faciliteren. Stuk voor stuk eigenschappen die we graag zien binnen onze organisatie. Lees hier meer over onze medewerkers.

Onder de naam 'Werken in Haaglanden' werkt Midden-Delfland binnen de regio samen met een aantal andere gemeenten op het gebied van arbeidsmarktmobiliteit. In een video vertellen verschillende ambtenaren over hun werk bij de gemeente.

Over Midden-Delfland

Midden-Delfland is een oer-Hollandse gemeente met een waardevol agrarisch veenweidelandschap. Typerend voor het gebied is de koe die nog gewoon in de wei staat. Ondanks oprukkende verstedelijking is het oorspronkelijk cultuurlandschap met de vele sporen uit het verleden bewaard gebleven. Het open groengebied is als recreatiegebied van groot belang voor de leefbaarheid voor de inwoners van de omliggende steden. Samen met inwoners, ondernemers, natuurorganisaties en andere overheden werkt de gemeente aan behoud en versterking van de ongekende kwaliteiten.

Cittaslow

In 2008 behaalde Midden-Delfland als eerste gemeente in Nederland het Cittaslow lidmaatschap. Dit wereldwijde keurmerk wordt toegekend aan gastvrije gemeenten die een duurzame samenleving nastreven. Een duurzame samenleving waarvan natuur, agrarische productie, toerisme en sociale verbondenheid de kern zijn.

Beschikbare vacatures plaatsen wij hieronder. Als er niets staat dan hebben wij op dit moment geen vacatures (acquisitie stellen wij niet op prijs).

Archief

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens