Home > Trouwlocaties

Trouwlocaties

U kunt kiezen uit verschillende sfeervolle trouwlocaties. We beheren zelf één locatie, de trouwzaal van de gemeente Midden-Delfland. De andere locaties zijn in beheer van externe partijen.

U regelt zelf uw trouwlocatie

Als u weet op welke dag en tijdstip u wilt gaan trouwen, legt u deze datum vast bij de gewenste trouwlocatie. Zodra u uw melding van het voorgenomen huwelijk op het gemeentehuis komt doen, geeft u aan voor welke locatie u heeft gekozen.

Kunt u geen keuze maken uit de locaties die al zijn benoemd door de gemeente? Laat dan eenmalig een locatie benoemen tot officiële trouwlocatie voor één dag. Hiervoor dient u een verzoek in bij de gemeente. Aan een eenmalige locatie zijn extra kosten aan verbonden.

Let op! Dit is niet van toepassing bij een gratis huwelijk. Meer informatie over een gratis huwelijk staat onder het hoofdstuk "Gratis trouwen".

 • Gemeentehuis Midden-Delfland

  Hier trouwt u in de raadzaal van het gemeentehuis van Midden-Delfland. De zaal is modern en u heeft een prachtig landelijk uitzicht!

 • Landgoed Op Hodenpijl

  Eerst het jawoord en daarna een toost in de groene tuin en daarna aan het diner met uitzicht over de polders. Ideaal voor een bruiloft in een landelijke, rustige en romantische stijl.

 • Het Trefpunt

  Door de diversiteit in stijlen, ambiance en afmetingen van  de zalen kunnen zij u voor iedere gelegenheid een ruimte op maat aanbieden.

 • Rechthuis van Zouteveen, tuin

  Rechthuis van Zouteveen

  Deze voormalige herberg is nu een sfeervolle B&B midden in de polder. Al in de 19e eeuw werden hier huwelijken gesloten.

 • Een eenmalige locatie

  Kunt u geen keuze maken uit de locaties die al zijn benoemd door de gemeente? Laat dan eenmalig een locatie benoemen tot officiële trouwlocatie voor één dag!

 • Oude Raadhuis Schipluiden

  Het Oude Raadhuis beschikt over een stijlvolle raadszaal.
  Er zijn ongeveer 40 zitplaatsen en een aantal staanplaatsen.

 • De Lickebaertshoeve

  Te midden van een schitterend polderlandschap, langs het riviertje de Gaag, ligt in Maasland het boerderijrestaurant 'De Lickebaertshoeve', een monumentaal gebouw uit 1778.

 • In Zight

  Door de centrale ligging, sfeervol ingerichte zalen, een prachtig ruim strand-terras en onbeperkte mogelijkheden is In Zight de ideale locatie om te trouwen.

 • De Hooiberg

  Deze schitterend gerestaureerde boerderij in 't Woudt, waar u in de zeer sfeervolle verbouwde boerenstal uw trouwdag tot een onvergetelijke dag maakt.