Home > Maatschappelijk Team > Wat kan het Maatschappelijk Team voor u betekenen?

Wat kan het Maatschappelijk Team voor u betekenen?

Het Maatschappelijk Team is de toegangspoort van de gemeente Midden-Delfland waar u al uw hulpvragen over zorg en ondersteuning kunt stellen. Het maakt niet uit of u jong of oud bent. Vanuit het Maatschappelijk Team helpen wij u verder. Ook zorginstellingen en scholen kunnen bij ons terecht voor hulp of advies.

Om u een idee te geven van de verschillende mogelijkheden van het Maatschappelijk Team leest u op deze pagina een voorbeeld.

Kan het Maatschappelijk Team iets voor u betekenen?

Heeft u ook een vraag? Binnen het Maatschappelijk Team werken verschillende professionals, waardoor ze u over uiteenlopende onderwerpen kunnen adviseren. Het Maatschappelijk Team biedt zorg op maat. Hierbij gaan we altijd uit van wat u zelf kunt.

Maatschappelijk Team   

Telefoon: (015) 380 41 11 

E-mail: maatschappelijkteam@middendelfland.nl

Voorbeelden

Hieronder leest u verschillende voorbeeldsituaties waarin wij uitleggen welke rol het Maatschappelijk Team kan spelen. Deze voorbeelden zijn gebaseerd op reële situaties, maar ze zijn niet afkomstig uit de gemeente Midden-Delfland. Ook de namen zijn aangepast. Daarnaast leggen verschillende professionals van het Maatschappelijk Team uit wat hun werk inhoudt. Op deze manier hopen wij dat u een goed beeld krijgt van de veelzijdigheid van het Maatschappelijk Team.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens