Home > Nederlands leren

Nederlands leren

Nederlands lezen of schrijven moeilijk? Kom naar het Taalhuis

Het Taalhuis is voor alle inwoners van de gemeente Midden-Delfland, die moeite hebben met lezen of schrijven. Taal is altijd belangrijk. Voor iedereen. Als je de taal kent, kun je meer zelf doen. Je voelt je beter. Dat is belangrijk voor je contact met andere mensen en voor het maken van plannen. 

Het Taalhuis is een goede plek om te oefenen met taal en met de computer. Het Taalhuis is gratis en voor iedereen vanaf 18 jaar. 

Tijdens het spreekuur stellen medewerkers van het Taalhuis je een aantal vragen. Over wat je wilt leren. Of je al studeert of werkt. Of wat je allemaal al hebt gedaan. Daarna kijken ze wat het best bij je past. Zij helpen je verder.

In het Taalhuis werken opgeleide taalvrijwilligers. 

Je vindt het Taalhuis in de bibliotheek. Kijk voor de openingstijdens op de website van de bibliotheek.

Heb je vragen? Neem dan contact op met het Taalhuis via: 06 452 568 38 of taalhuis@bibliotheekdenhoorn.nl.

Nederlands leren praten in het Taalcafé

Het TaalCafé is dé plek om in een prettige sfeer Nederlands te leren praten. In groepjes praat je met een taalvrijwilliger over een onderwerp. Dat kan over sport zijn, over koken of over feestdagen. Iedereen praat mee. Ook al praat je nog maar een beetje Nederlands.

Het Taalcafé in de Bibliotheek Den Hoorn en in Maasland in De Singelhof. Kijk voor adresgegevens en de openingstijdens op de website van de bibliotheek. De entree is gratis. Je bent van harte welkom!

Wil je meer informatie over het Taalcafé in Maasland? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Midden-Delfland via (010) 591 80 52. 

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens